ge mig några timmars sömn

jag har varit vaken sedan 6 imorse. Jag sitter här i morgonrock, jag är helt slut. Är det såhär det är att ha en nyfödd? herregud. Jag gick upp och ammade vid halv 5 sedan så somnade han igen och jag la mig i soffan med mitt stora täcke och kollade lite på TV, försökte sova men kunde inte och efter ca. 1  timme somnade jag men såklart vaknade jag bara efter en halvtimmes sömn av ett knackande på dörren. Det var Elisha, självklart hade hon varit och "festat" eller något hemma hos någon kille jag minns inte hans namn. Det gör hon typ varje dag. Hon ville ha pengar till frukost.  jag sa att hon kunde ta något och äta här hemma hos mig men självklart sa hon nej och ville ha pengarna istället eftersom hon hade med sig några vänner som stod och väntade där nere och dom skulle äta frukost tillsammans. jag vill helst inte ge henne pengar eftersom jag vet att de inte kommer gå till frukost. Men vad ska man göra? inget hjälper ändå. jag gav henne pengarna och hon tackade och gick sin väg. Jag tittade ut genom fönstret och jag såg henne gå iväg med några vänner, två killar och en tjej. Men jag kände självklart igen dom. Jag vet vilka de flesta är i de kretsarna speciellt eftersom jag hängt med de flesta. Jag kan bara säga att det var inte bara frukost de skulle köpa, den saken är säker. Men iallafall nu ska jag snart göra lite frukost, lite havregryns gröt eller något det behöver jag verkligen! planerna för idag är rätt lugna, det är inte precis som att jag festar röven av mig fast ibland skulle jag vilja.. Fast för det mesta är jag så trött att jag inte orkar ändå... Men när han blir lite äldre kan jag skaffa barnvakt ;)

Ikväll kommer iallafall några vänner över, vi ska snacka lite och äta god mat.. Vad skulle jag gjort utan er?


Dagens

DAGENS VILL HA: värme, sommar och en liten flört skulle inte vara fel men jag tror det får vänta ett tag=P
DAGENS KLÄDSEL: vitt Linne, en grå polo tröja, ett par nudie jeans och ett par bruna höga stövlar.
DAGENS SMINK: lite foundation, rouge, mascara, lite brun ögonskugga, lite puder och har duttat på lite rött läppstift fast syns knappt.
DAGENS FRISYR: uppsatt i en hög knut
DAGENS HÄNDELSE: inget speciellt, har varit ute och promenerat i vagnen med Milo och köpt en kaffe på starbucks bara. Jag var inne och handlade lite också.
DAGENS LÅT: jag har lyssnat på gamla klassiker typ 60-tals musik, det är mysigt!
DAGENS PLANER: Laga middag ikväll och sedan vid 8 kommer ett par vänner över på några glas vin och lite mat..
DAGENS SAKNAD: syster jennifer.
DAGENS DUMMASTE: idioten på tunnelbanan
DAGENS DROG: kaffe
DAGENS ROLIGASTE: min underbara vän john.
DAGENS FAVORIT: min stora mysiga halsduk som jag virar många varv runt halsen, den värmer!
DAGENS KÖP: ett par boots.
DAGENS GODIS: chocolate.
DAGENS DRYCK: kaffe
DAGENS LÄSNING: New York Times, Vouge, Cosmopolitan.
DAGENS HUMÖR: förväntansfull på kvällen, ska bli kul:)
DAGENS ORD: Freak ;)



a walk in the park

Jag gick en runda med Milo i central park, det var mysigt. Jag tycker det är allra mysigast att gå på hösten och på våren. Jag gick in och köpte en kaffe latte, min nya drog - kaffe. Jag dricker flera liter om dagen typ, det ersätter mina ex drog problem. ja ni läste rätt jag har väl dragit en och annan lina i mitt liv, men det är över nu.. Antagligen! Jag hade väl inte de största drog problmen man kan ha men jag kanske tog en lina här och där, typ när jag var ute och festade på någon klubb eller bara hängde i någon kompis lägenhet med några vänner, kjedjerökte och lyssnade på någon grym skiva eller dålig vafan vet jag, jag var hög. Nej jag är faktiskt rätt glad att den där delen av mitt liv är över. Men jag skäms inte över mitt förflutna, tvärtom jag är glad för att jag har varit med om så roliga saker. Vi har haft sjukt kul och när jag tänker tillbaka då skrattar jag. jag älskar mina underbara vänner, men jag är ledsen att dem tyvärr inte kan dra sig ur drog träsket som jag kunde. well, vissa kanske kan men sen finns det ju vissa som antagligen aldrig kommer att kunna göra det vilket är sorligt. Jag vet ju att dem antagligen kommer att dö tidigt, jag kan nästan få tårar i ögonen när jag tänker på det. Men iallafall, jag har så många roliga historier jag kan berätta för Milo när han blir stor nog för att höra dem:) Dessutom kommer han få underbara människor i sitt liv, för att jag har underbara vänner och en underbar familj.


RSS 2.0